BEACH HOUSE REINVENTION

RENOVATION / EXTENSION

BUILT BY: HORNICK VC BUILDER

A relaxed, light and airy renovation/extension of an existing beach shack takes in the natural beauty of the coastal location and breathtaking views. This design has a distinct focus on family holidays and relaxed beach living. The design is simple yet functional with the incorporation of the existing beach house which was built by the client’s father 40 years ago and holds a special place in the client’s heart. Large stacking sliding doors fuse the indoor living areas with the outdoor patio seamlessly.  The Master suite and guest bedroom’s boast sliding stacking doors opening up to let the uninterrupted sunshine and ocean breezes pour in.

ENQUIRE TODAY   (07) 4957 2800

© 2020 by Tempus Design Studio Pty Ltd. 

  • Instagram
  • Facebook
  • Houzz
  • Pinterest
  • LinkedIn

QBCC   121 81 33          ABN 33 154 868 701