RICHMOND

NEW HOME

The client's of this stunning designed home were two brothers, who wanted their home to be designed with an 'entertainers' feel. In order to meet the design requirements, the house was designed with an open plan living integrating with the entertainment area. High ceilings, timber beam features, mixed textures and materials creates an appealing look that the clients were extremely happy with. 

The living and entertaining area are centrally located in the home and are sheltered from the western afternoon sun. We have incorporated a corner stacker door adjoining the kitchen, dining and alfresco to maximize the ventilation and natural daylight for penetration to the core of the home, complemented by Breezeway louvres and raked ceilings.

ENQUIRE TODAY   (07) 4957 2800

© 2020 by Tempus Design Studio Pty Ltd. 

  • Instagram
  • Facebook
  • Houzz
  • Pinterest
  • LinkedIn

QBCC   121 81 33          ABN 33 154 868 701