TROPICAL

RENOVATION / EXTENSION

BUILT BY: Don Woods Homes

The re-design has given this home a new multifunctional area with garage below and a new street presence achieved by a new entry deck, the angled stairs serve dual-street frontages.  The extension ties in the existing pole home construction and is cleverly connected to the existing deck via an angled deck extension with rooflines complimenting the existing facade.

 

The rumpus room is a truly multifunctional area, it includes a lounge area that converts to a guest bedroom and it also includes a study space for both adults and children, along with a small kitchenette / bar area with spectacular views over the surrounding area and down to the pool below.

ENQUIRE TODAY   (07) 4957 2800

© 2020 by Tempus Design Studio Pty Ltd. 

  • Instagram
  • Facebook
  • Houzz
  • Pinterest
  • LinkedIn

QBCC   121 81 33          ABN 33 154 868 701